Installatietechniek gas, water en riool

Nederland bezit sinds mensenheugen is een goed functionerend riolering- en   waterleidingsysteem. Toch gebeurt het meer en meer dat pijpleidingen het door   onder andere ouderdom begeven. Daarnaast worden velen beschadigd bij de talloze   werkzaamheden die er plaatsvinden. Wij beschikken over de modernste apparatuur   om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor   eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Middels onze uiterst moderne   camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die   plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit   te voeren. Hierdoor blijven de kosten én de overlast tot een minimum beperkt!

 

Sanitair

Voor velen is douchen en badderen gemeengoed geworden. In de ochtend of avond   uit de kleren en even lekker onder de douche is niet meer weg te denken uit onze   samenleving. De stress spoelt van u af en als herboren stapt u er weer onderuit.   Pas wanneer u bij uw sportclub of op de camping onder een lauw straaltje stapt   merkt u het belang van een goede douche. Wij hebben jaren geleden reeds tot de   conclusie gekomen dat in de huidige gejaagde maatschappij een goede badkamer   vrijwel onontbeerlijk is. Wij weten wat u van ons verwacht; producten die aan uw   persoonlijke eisen voldoen. Zowel qua design, vorm en functionaliteit als qua   prijs-kwaliteit verhouding. Kortom, bij ons kunt u terecht voor al uw badkamer   wensen.

 

CV installatietechniek en onderhoud

Niets is heerlijker dan op een gure winterdag uw eigen warmgestookte huisje   te betreden. Een goede CV-installatie is dan ook onontbeerlijk in iedere woning.   Wij hebben een jarenlange ervaring in het installeren van complete   CV-installaties. Met raad en daad staan wij u bij, om te komen tot de juiste   keuze voor uw woning. Een goede CV-ketel zal u nog jaren van dienst moeten zijn   en het is dus zeer belangrijk dat u een weloverwogen en gefundeerde beslissing   neemt.

 

Dakbedekking

In ons regenachtige kikkerlandje is een goed dak op uw woning of bedrijfspand   onontbeerlijk. Slechts weinig zaken zijn zo vervelend als een lekkende   dakbedekking en de daarmee gepaard gaande wateroverlast. Om lekkage en andere   overlast voorkomen is het van het grootste belang dat uw dak in perfecte   conditie verkeert. Een kleine mankement kan grote gevolgen hebben. Wij zijn een   gerenommeerd adres wanneer het gaat om het herstel en de aanleg van allerhande   soorten dakbedekking.

 

Loodwerken

Wij hebben  ruime ervaring in allerhande loodwerken.   Dit kan variëren van nieuw schoorsteenlood, zoals loketten en zalingen, nok- en   hoekkeperlood tot en met specifieke zinken detailleringen aan (monumentale)   gebouwen.